Cardio- & konditionsprogram

Ønsker du cardio-træning, der er målrettet vægttab, uden at du mister muskelmasse? Så er vores cardio- & konditionsprogram det, som du leder efter.

Her får du et 6 måneders konditionsprogram, der er bygget op over H.I.I.T-træning, der har vist sig at være særdeles effektivt til at forbrænde kalorier, opbygge muskelmasse og øge efterforbrændingen.

299 kr.

Kendt fra DR og BT

Vores produkter har bl.a. været omtalt i DR, BT, Fit Living og Aftenshowet.

Udgivet på SAXO

Vores publikationer findes også på SAXO, hvor du også kan læse anmeldelser m.v.

Dansk virksomhed

Du handler med en dansk, momsregistreret virksomhed med base på Frederiksberg.

Yderligere information

Cardio-træning er en af de mest effektive måder at forbrænde fedt på, hvis man gør det rigtigt! Desværre er der mange, som udfører cardio-træning forkert og derfor ender med at spilde en masse tid i træningscenteret og måske også miste muskelmasse.

Dette program er til dig, som ønsker at forbrænde fedt og samtidig bruge tiden mest effektivt i træningscenteret. Programmet kan bruges alene eller i kombination med et styrketræningsprogram.

Dette forskningsbaserede cardio-træningsprogram er beregnet til 6 måneders træning og bygger på principperne i HIIT (high intensity interval training). Det indeholder både en grundig indføring i principperne bag HIIT samt de nødvendige øvelser til at komme i mål med din cardio-træning.

Programmet lærer dig, hvordan du skal cardio-træne for at opbygge muskelmasse, booste dit stofskifte og tabe dig i en rivende fart! Alt er noteret uge for uge, herunder pauser, intervaller, hårdhed og tempo, og programmet er derfor lige til at gå til for både begyndere og øvede.

Cardio-programmet koster et engangsbeløb på 299 DKK, inkl. moms. Den sendes til den oplyste e-mail-adresse umiddelbart efter bestilling, så du kan gå i gang med det samme.

Programmet er udviklet af de professionelle trænere fra vores samarbejdsside styrketræningsprogram.dk. Det vil med garanti tage din cardio-træning til nye højder og give dig en mærkbart forbedret kondition og muskelvækst.

God fornøjelse og god træning!

Kundeanmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cardio- & konditionsprogram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top