Træningsprogram for begyndere

Vores 6 måneders træningsprogram for begyndere er velegnet til dig, der gerne vil opbygge muskler, blive stærkere og trimme fedtprocenten. Programmet er bygget op omkring 3 ugentlige træningspas, hvor du kommer hele kroppen igennem. Alle træningspas er unikke, og du er derfor sikret en høj grad af variation.

Til træningsprogrammet følger en øvelsesbog, der forklarer dig, hvordan du skal løfte vægten korrekt, og hvilke muskler øvelsen udsætter for belastning.

395 kr.

Kendt fra DR og BT

Vores produkter har bl.a. været omtalt i DR, BT, Fit Living og Aftenshowet.

Udgivet på SAXO

Vores publikationer findes også på SAXO, hvor du også kan læse anmeldelser m.v.

Dansk virksomhed

Du handler med en dansk, momsregistreret virksomhed med base på Frederiksberg.

Yderligere information

Dette 25-ugers træningsprogram er designet til at forvandle din krop ved hjælp af hurtig, effektiv og sjov træning. Er du interesseret i at bygge muskelmasse og tabe fedt, så er dette program noget for dig!

Mere end 30.000 danskere har downloadet styrketræningsprogrammet fra vores samarbejdsside styrketræningsprogram.dk. Programmet bruges af personlige trænere over hele landet, fordi det virker!

Hemmeligheden ved programmets succes er, at det er simpelt, og at alle kan udføre øvelserne. Samtidig er det forskningsbaseret, og dermed giver det de bedste resultater på mindst mulig tid.

Hver eneste træningspas over de næste 6 måneder er forskellige fra gang til gang. Programmet indeholder 75 unikke træningspas, sjove udfordringer, tests, PEAK-uger og mange andre lækkerier. Du skal altså aldrig lave det samme træningspas to gange! Derudover har vi fyldt programmet med sjove udfordringer, hvileuger og tests, som du vil elske.

Dette program er det eneste, du har behov for, hvis du vil tabe kilo, bygge muskelmasse og blive klar til stranden! I takt med at du bliver stærkere, introducerer vi løbende nye øvelser (som fx dødløft og dips) og øger gradvist intensiteten. Du vil blive overrasket over, hvor hårdt du kan træne i slutningen af programmet i det vi kalder PEAK-ugerne.

Når du køber programmet, får du tilsendt en bog med øvelserne, et ugeskema og en introduktion til styrketræning. Øvelsesbogen indeholder en visuel beskrivelse af alle de 25 styrketræningsøvelser, der indgår i træningsprogrammet, så du kommer til at udføre øvelserne helt perfekt.

Du får adgang til programmet online og som e-bog straks efter køb.

Kundeanmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træningsprogram for begyndere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top