Dansk Smørrebrød (ebog)

“Dansk Smørrebrød” er til dig, der elsker smørrebrød. Her får du en grundig introduktion til smørrebrødets historie og mere end 20 opskrifter på, hvordan du laver de helt klassiske smørrebrød samt hvilke øl og snaps, der hører sig til.

Bogen er på engelsk og leveres som e-bog.

149 kr.

Kendt fra DR og BT

Vores produkter har bl.a. været omtalt i DR, BT, Fit Living og Aftenshowet.

Udgivet på SAXO

Vores publikationer findes også på SAXO, hvor du også kan læse anmeldelser m.v.

Dansk virksomhed

Du handler med en dansk, momsregistreret virksomhed med base på Frederiksberg.

Yderligere information

Smørrebrød er nok det tætteste vi kommer på ægte dansk mad – og så er det faktisk sundt. Bogen ‘Danish Open Sandwiches’ gennemgår de mest populære danske smørrebrødskombinationer. Med 20 klassiske og nemme smørrebrødsopskrifter samt rugbrødsopskrifter giver bogen en god indføring i dansk madkultur samt frokostretter, som er rige på protein og fibre. Smørrebrød ligger højt på mæthedsindekset, og dermed kan smørrebrød sagtens indgå i en slankekur. Desuden er smørrebrød varieret mad, som blandt andet er rigt på omega-3. Udsmykning og præsentation er et meget vigtigt element i den danske smørrebrødskultur, hvilket gør madoplevelsen mere fuldendt og helt perfekt, hvis du har gæster fra udlandet på besøg.

Smørrebrødsopskrifterne i bogen indeholder en lille historie samt ingredienser og fremgangsmåde. Desuden er der tre opskrifter på rugbrød med og uden surdej. Til slut er der et afsnit med opskrifter på andre væsentlige ingredienser såsom remoulade og rødkål. Bogen starter med et afsnit om smørrebrødets historie.

Bogen er god som gave til udenlandske gæster eller til dine børn eller børnebørn, som kan lade sig inspirere til et stykke med sund dansk kultur.

Kundeanmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dansk Smørrebrød (ebog)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top