januar 6, 2021

Sund take-away med WOLT

Når talen falder på take-away mad, tænker de fleste på pizza fra tyrkeren på hjørnet eller friturestegt mad fra grillen længere ned ad vejen. Sådan behøver det dog ikke at være. I 2020 er der langt flere alternativer og det er derfor muligt at få både sund og velsmagende mad som take-away-mad uden at få dårlig samvittighed. Ønsker du derimod at kokkerere selv, så kan du benytte dig af dagligvareudbringningstjenesten Gorillas. Her får du også en Gorillas rabatkode.

BONUS: Få 25 kr. i rabat på din første bestilling. Brug rabatkoden “GUN25” når du bestiller og rabatten fratrækkes automatisk.

Dette kan især lade sig gøre, da madudbringningstjenesten WOLT er kommet til Danmark. Med WOLT kan du bestille mad fra et hav af forskelligartede restauranter og spisesteder og få leveret lige til døren. Akkurat som du kender det fra fx Just Eat og Hungry.dk, men blot med den store forskel at det er fra spisesteder, der typisk ikke har haft levering til døren.

Et sundt og velsmagende verdenskøkken

Med WOLT kan du derfor få leveret mad direkte til døren fra forskelligartede restauranter. Det er knap så meget pizza, grillmad og kebab, men derimod et bredt udsnit af italiensk, mexikansk, thailandsk, indisk og vietnamisk mad.

Med WOLT kan du bl.a. få leveret mad fra følgende restauranter:

 • MAUI POKE og OLIOLI POKE
 • Kung Fu Street Food
 • RizRaz
 • IKI Sushi, Karma Sushi, UMA og Kanagawa
 • Wok Our Way, WOK og Thai Pan
 • Non Solo Trattoria, Casa Nostra og Trattoria Da Alfredo
 • India Royale og Bindia
 • LeLe, Joe & The Juice og Meyers

Der er derfor rig mulighed for at få leveret sund mad fra et væld af forskellige køkkener lige til døren.

Kødfrie alternativer hos WOLT

Det er naturligvis også muligt at bestille veganske og vegetariske retter og få dem leveret lige til døren. Om du er veganer, foretrækker grønt & frugt eller holder kødfrie mandage er for så vidt underordnet. På WOLT finder du nemlig flere restauranter, der har det grønne køkken som deres fokusområde.

Af grønne restauranter finder du bl.a. følgende på WOLT:

 • Souls
 • The Organic Boho
 • MAUI POKE
 • simpleRAW
 • RizRaz
 • California Kitchen
 • Plads’n
 • Falafel Factory
 • Veggie Heroes

WOLT Rabatkode: Få 25 kr. i rabat på din første bestilling. Brug rabatkoden “GUN25” når du bestiller og rabatten fratrækkes automatisk.

Sådan fungerer WOLT

Wolt er nemt og enkelt at gå til. Du downloader blot en app. til din smartphone, hvorefter du får adgang til de forskellige restauranter. Herefter vælger du den restaurant, som du ønsker at bestille fra, hvorefter spisestedets retter vil fremgå.

Når du har valgt mad til hele familien, klikker du blot på bestil. Er det første gang, at du bestiller, skal du selvfølgelig indtaste leveringsadressen. Har du derimod bestilt før, ligger din adresse gemt i app’en. Du kan betale både med såkaldte WOLT credits, kreditkort og MobilePay.

Maden bliver efterfølgende leveret. Typisk går der mellem 30 og 45 minutter fra du afgiver din bestilling til buddet står ude foran døren. Du kan i app’en følge din bestilling direkte fra skærmen og du kan sågar se den rute, som din kurér tager. Du får en notifikation, når denne er tæt på og igen, når kuréren står udenfor døren.

WOLT – dit grønne alternativ

Det er ikke kun fordi, at WOLT leverer mad fra flere kødfrie alternativer, at det er et grønt alternativt, til de andre madudbringningstjenester, der findes.

Det særlige ved WOLT er nemlig, at de primært leverer mad ud med cykler. Du har givetvis set de blåklædte bude med de store firkantede rygsække cykle rundt i byen. Det er dem, som WOLT kalder for kurérer, og dem der leverer din mad hurtigt og effektivt.

Rabatkode til WOLT: Få 25 kr. i rabat på din første bestilling. Brug rabatkoden “GUN25” når du bestiller og rabatten fratrækkes automatisk.

Når leveringen sker på cykel, så kan man godt have den tanke, at maden måske ikke er særlig veltempereret, når man får den leveret. Det behøver du dog ikke at frygte. Din mad er forsvarligt pakket og opbevaret i særlige firkantede bokse (dem som kurérerne har på ryggen). Din sushi er derfor kølig og din thai-ret varm, når den ankommer.

Rabatkode til WOLT

Har du endnu ikke prøvet at bestille sund og velsmagende mad fra WOLT, så har vi en god nyhed til dig. Vi har nemlig fået mulighed for at tilbyde dig en rabatkode, så du kan få rabat på din første bestilling.

Hvis du bruger rabatkoden ”GUN25”, når du bestiller mad fra WOLT, så får du 25 kr. i rabat på din første bestilling.

Det er nemt at komme i gang. Du downloader blot app’en til din smartphone og navigerer til menupunktet ”mig”. Her finder du ”Indtast promokode”, hvor du så skriver ”GUN25”. De 25 kr. bliver herefter automatisk fratrukket din første bestilling. Nemmere bliver det ikke.

Sådan kommer du i gang med WOLT

Før du kan bestille mad fra WOLT, skal du downloade en applikation til din smartphone. Denne kan du hente både til din Apple iPhone og din telefon med Android.

Hvis du har en iPhone, kan du klikke her for at downloade WOLT i App. store. Har du derimod en Android-telefon (fx Samsung, Huawei eller HTC), så kan du hente WOLT til din Tlf i Googles Play Store. Det gør du ved at klikke her.

Husk at bruge vores WOLT rabatkode så du kan få rabat på din første bestilling. Det gør du ved at indtaste “GUN25” under “Indtast promokode”. Herefter bliver rabatten automatisk fratrukket din første bestilling.

Få en smagsprøve på e-bogen “Sund livsstil”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og inspiration til, hvordan du bliver en sundere udgave af dig selv.