januar 6, 2022

Anmeldelse af Gorillas (inklusiv rabatkode)

Har du hørt om Gorillas? Gorillas’ udbringningstjeneste leverer dagligvarer, hygiejne-produkter m.v. med cykelbude og garanterer, at du har din bestilling inden for 10 minutter. I nedenstående giver vi vores anmeldelse af platformen og så får du også en rabatkode til Gorillas, der giver dig dagligvarer for 100 kr. inklusive levering. Læs med herunder og find ud af om Gorillas er noget for dig.

Rabatkode til Gorillas: Brug rabatkoden GR954903 og få 100 kr. til dagligvarer og andre fornødenheder.

Siden starten af Corona-pandemien har størstedelen af befolkningen oplevet længere perioder indespærret i deres hjem, og det har ikke altid været lige nemt, at få fingre i det det, som vi havde brug for eller havde lyst til.

Mange har bevidst minimeret antallet af ugentlige supermarkedsbesøg og tiden, de har brugt på jagt efter at få alle dagligvarer med hjem. Andre har skåret ned på weekendens morgenbrød fra bageren for at undgå kø og nærkontakt. I en tid hvor Corona ligger på lur, er der intet forkert i at være ekstra omhyggelig med at holde den anbefalede social distancering.

Gorillas i København

Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal mangle gode råvarer og måltider i denne tid.

Selv om restauranter og caféer i dag har utallige leveringstjenester, kan det i længden blive dyrt og kedeligt at spise mad udefra hele tiden. Virksomheder der tilbyder måltidskasser er også kommet til undsætning i travle hverdage, men hvor sundt og tidssparende de end kan være, kan måltidskasser og de medfølgende opskrifter ofte gentage sig og blive uspændende på sigt.

Og det er lige præcis her, at leveringstjenester for dagligvarer kommer ind i billedet – så du kan få alle de dagligvarer, som du har brug for. Fra mel og gær til at bage hjemmebagte boller til friske kartofler til persillesovsen til aftensmaden. Alt sammen mens du stadig isolerer dig og holder afstand.

Rabatkode til Gorillas: Brug rabatkoden GR954903 og få 100 kr. til dagligvarer og andre fornødenheder.

Gorillas redder hverdagen

Leveringstjenester for dagligvarer har længe været en service tilbudt i mange lande, men de er først kommet til det danske marked i de seneste år. Alt imens de velkendte fysiske dagligvarekoncerner har deres egne udleveringstjenester, er der få virksomheder, der udelukkende tilbyder leveringsservice af dagligvarer uden at have en fysisk butik. De operer typisk med små varelagre placeret i de områder, de tilbyder leveringsservice. På denne måde, kan de pakke og levere de ønskede varer til kunderne indenfor meget kort tid.

Gorillas er en af de virksomheder, der leverer dagligvarer on demand. Du bestiller dine dagligvarer via Gorillas app’en og får på rekordtid leveret dine dagligvarer. Gorillas lover selv en leveringstid på blot 10 minutter og hvad mere imponerende er, så holder den.

Gorillas udbringning af mad

Gorillas er for nyligt kommet til København og vi har testet levering ad flere omgange. Resultatet er ganske lovende med levering på gennemsnitligt 7 minutter efter, at varerne er bestilt. Gorillas har heldigvis planer om at udvide til andre danske byer i fremtiden, så fortvivl ej, hvis du ikke bor i København eller på Frederiksberg.

Hurtigst voksende ’unicorn’ virksomhed nogensinde

Gorillas blev grundlagt i Berlin, Tyskland, i marts 2020. Virksomheden startede småt med få udbringere, men er hurtigt vokset til at have 10.000 ansatte spredt ud over Europa, og vurderes i dag til at være en af Europas hurtigst voksende startups. Der var blot gået et år, da Gorillas i marts 2021 fik titlen som Tysklands hurtigst voksende unicorn-virksomhed nogensinde, med en markedsværdi vurderet til ikke mindre end 849 mio. euro og en samlet finansiering på 305 mio. euro.

Virksomheden er relativt ny på det danske marked, men har allerede rodfæstet sig i flere europæiske lande og indtaget intet mindre end 54 byer. Med udspring i Tyskland, er virksomheden aktiv i blandt andet Belgien, Frankrig, Holland, Italien, Spanien, Storbritannien, og nu også Danmark.

Rabatkode til Gorillas: Brug rabatkoden GR954903 og få 100 kr. til dagligvarer og andre fornødenheder.

Alt fra frisk frugt til bagværk og mejeriprodukter hos Gorillas

Konceptet hos Gorillas er enkelt. Opdager du midt i madlavningen, at du mangler lasagneplader til lasagnen? Eller du har måske inviteret dine kære over til spilaften men har hverken tid eller overskud til at løbe ned i det lokale supermarked for at købe snacks og drikkevarer? Så er det Gorillas du kan række ud efter.

Gorillas sørger for alt fra frisk frugt og grønt til mejeri- og veganske produkter, som du nemt og bekvemt kan klikke hjem ved hjælp af deres app.

Gorillas rabatkode

Men det bedste ved Gorillas er, at de ikke blot sørger for levering af dagligvarer som mælk, ris, og kartofler. De samarbejder nemlig med en lang række lokale leverandører, fra Bagerdygtig til Slagter Lund og GAMMA Brewery, så ud over dagligvarer kan du også få leveret frisk morgenbrød til weekendbrunchen og hakkebøffer til aftenens måltid. Mens de sørger for at give forbrugerne mulighed for at handle hos lokale producenter, tilbyder de også lokale virksomheder en ny indkomstkilde i denne Coronatid. Det vil sige, at du som forbruger, med Gorillas som mellemled, kan være med til at støtte lokalt og gøre en forskel.

Rabatkode til Gorillas: Brug rabatkoden GR954903 og få 100 kr. til dagligvarer og andre fornødenheder.

Med Gorillas får du leveret inden for 10 minutter

Gorillas lover som nævnt at levere dine varer på 10 minutter. Det lyder måske ambitiøst, men for at holde deres løfte har de valgt at placere mindre varelagre på diverse lokationer i de områder, de operer. I øjeblikket er de kun aktive i København, hvor de tilbyder beboer i indre by, Amager Øst, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, samt dele af Frederiksbjerg service. Vores tests af Gorillas viser, at de med en gennemsnitlig leveringstid på 7 minutter, holder det, de lover.

Rabatkode til Gorillas

Lige nu kan du gøre brug af en rabatkode på 100 DKK, når du handler dagligvarer via Gorillas app. Rabatkoden kan bruges på både varer og fragt, når du bruger Gorillas første gang.

Det er meget simpelt at komme i gang:

  1. Start med at downloade Gorillas’ app og opret en profil.
  2. Find de ønskede varer og læg dem i ’kurven’.
  3. Gå til betaling og tryk på ’Tilføj kupon’.
  4. Indtast din rabatkode GR954903.
  5. Afslut handlen og vent på, at dine varer bliver leveret lige til døren.

Få en smagsprøve på e-bogen “Sund livsstil”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og inspiration til, hvordan du bliver en sundere udgave af dig selv.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Tjek din indbakke for din smagsprøve
Ups. Det lader til, at der var en fejl i de indtastede data. Prøv venligst igen.